Gratinerad omelett med svampstuvning
En low-carb omelett som går snabbt att göra när hungern sätter in.
4 ägg
4 msk mjölk/grädde
salt
Svampstuvning:
1 burk kantareller / egenskördad svamp
1-2 msk majzena
1 buljongtärning
salt & peppar
mjölk/grädde
(1 pkt Creme Bonjour Gräslök)
1. Sätt ugn på 200 gr
2 Vispa ihop äggsmet, häll i smord form, sätt i mitten av ugnen, 20-25 min.
3 Gör under tiden svampstuvningen. Fräs svamp i smör, strö över majzena. Häll på mjölk tills lagom koncistens. Extra gott blir det med creme bonjour gräslök.
Servera med valfria tillbehör.
4 ägg
4 msk mjölk/grädde
salt
Svampstuvning:
1 burk kantareller / egenskördad svamp
1-2 msk majzena
1 buljongtärning
salt & peppar
mjölk/grädde
(1 pkt Creme Bonjour Gräslök)
1. Sätt ugn på 200 gr
2 Vispa ihop äggsmet, häll i smord form, sätt i mitten av ugnen, 20-25 min.
3 Gör under tiden svampstuvningen. Fräs svamp i smör, strö över majzena. Häll på mjölk tills lagom koncistens. Extra gott blir det med creme bonjour gräslök.
Servera med valfria tillbehör.
Kommentarer
Trackback